met yoghurt en granola
Op zoek naar een heerlijk ontbijtrecept? Deze banaan-havermoutpannenkoekjes zijn makkelijk te maken en smaken fantastisch. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig om deze smeuïge pannenkoekjes te bereiden. Serveer ze met Griekse yoghurt en granola voor een lekker ontbijt dat je energie geeft voor de dag.
Voor 1 persoon
Ingrediënten
Garnering
01
Prak de banaan samen met het ei in een mengkom. Voeg vervolgens de havermout en een eetlepel kaneel toe. Meng alles goed samen tot een beslag. Het beslag hoeft niet glad te zijn.
02
Verhit een koekenpan met een klein beetje vloeibare boter op middelhoog vuur. Schep kleine porties van het beslag in de pan en bak de pannenkoekjes aan beide kanten lichtbruin. Herhaal dit tot het beslag op is. De pannenkoekjes mogen binnenin nog smeuïg zijn.
03
Leg de pannenkoekjes op een bord en schep de Griekse yoghurt over de pannenkoekjes. Garneer af met 15 gram granola voor een knapperige twist.
Voedingswaarden
per portie*
390
KCAL
57.4g
Koolhydraten
15.4g
Eiwitten
9.1g
Vetten
* Exacte voedingswaarden zijn afhankelijk van de gekozen voedingsmiddelen.
Ontvang de nieuwste recepten!
Meer inspiratie!
Alle receptenAardbei speltwafel
Een heerlijke verwennerij die zowel verrukkelijk als gezond is! Deze aardbei-speltwafels zijn een eenvoudige guilt-free snack die je gemakkelijk kunt maken. Geniet van de combinatie van aardbeien en chocolade, terwijl je jezelf verwent met een lekkere en verantwoorde snack.